19

Jaar

Burgemeester Pabstlaan 10 E2
2131 XE Hoofddorp

  • 24/7 online inzicht
  • Dienstverlening op maat
  • Open en eerlijk
  • Flexibel
  • Betrouwbaar

Loonkostensubsidie-scan

Loonkostensubsidie-scan

De loonkosten zijn waarschijnlijk de grootste kostenpost van uw onderneming. U kunt daar vaak heel eenvoudig op besparen. Voor bijna één op de twaalf werknemers kunt u premiekorting of subsidie krijgen. De overheid wil zo meer mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk helpen. Tilstra Payroll Services helpt u om in uw loonkosten te snijden, zonder mensen te hoeven ontslaan.

Tilstra Payroll Services helpt u

De loonkostensubsidie scan is een manier om in het verleden onbenutte subsidies en premiekortingen alsnog te laten crediteren door het UWV en/of Belastingdienst.

No cure no pay

Er is voor u geen drempel om een scan te laten uitvoeren. Blijkt uit het onderzoek dat uw bedrijf alle loonsubsidies en premiekortingen benut dan vervalt voor Tilstra Payroll Services het recht om u voor het gedane werk te factureren. Maar, de kans is groot dat er wel degelijk voor u een interessant resultaat is te behalen.

Download hier de flyer

 

Wat klanten zeggen over Loonkostensubsidie-scan

Rogier Kooloos / Director

De TPS consultant was een prettig, hardwerkende collega die altijd gericht was op vooruitgang. Het lukte de TPS consultant goed collega's in beweging te brengen en zo doelstellingen te realiseren. Tevens had de TPS consultent veel kennis van Personeels- en Salarisadministratie en het ontwikkelen van een SSC.

Arjan van Beem / Business Partner at Scrybs Translation & Wingmate Online Marketing

TPS heeft bij GroenRijk Zwanenburg & Van Beem super goed werk afgeleverd. Erg blij mee, dank TPS :)

Recent nieuws