18

Jaar

Burgemeester Pabstlaan 10 D9
2131 XE Hoofddorp

 • 24/7 online inzicht
 • Dienstverlening op maat
 • Open en eerlijk
 • Flexibel
 • Betrouwbaar

Salarisadministratie

Salarisadministratie

Uitbesteden salarisadministratie

Uw salarisadministratie laten verzorgen door specialisten 

In veel gevallen wordt de salarisadministratie er vaak bij gedaan. In de praktijk blijkt de salarisadministratie complexer dan de meeste bedrijven of afdelingen denken. Software ontwikkelingen gaan razendsnel en de wet- en regelgeving is constant in beweging. Wij houden ons dagelijks bezig met salarisadministraties waardoor wij gespecialiseerd zijn én altijd op de hoogte zijn van alle ontwikkelingen binnen de salarisadministratie.

Persoonlijke aandacht en een duidelijke communicatie vinden wij belangrijke factoren voor een goede samenwerking.

Nieuwe Wet & Regelgeving

Wij houden u op de hoogte van de nieuwe wet- en regelgeving die voor u relevant is. Mocht uw bedrijf onder een CAO vallen dan zullen wij u hier ook over bijpraten en mogelijke wijzigingen aan u voorleggen.

Wat valt er onder de standaard dienstverlening?

Personeel- & Salarisadministratie 

De mutaties levert u per mail aan en wij verwerken de mutaties in het salarissysteem. Na de salarisrun krijgt u van ons een mail met de bevestiging dat de stukken zijn op te roepen in de online portal. In overleg kunnen wij deze stukken ook per mail aanleveren. 

Hierbij kunt u denken aan de volgende stukken:

 • Loonstroken
 • Loonjournaalpost
 • Loonaangifte
 • Betaallijst
 • SEPA
 • Pensioenaangifte

Jaarlijks ontvangt u de volgende overzichten:

 • Jaarloonopgaven werknemers
 • Cumulatieve loonjournaalpost
 • Cumulatieve loonaangifte
 • Werkkostenregeling rapport

De medewerkers kunnen de loonstroken en jaarloonopgaven online of via een app op een smartphone oproepen. De werkgever kan naast de loonstroken en jaarloonopgaven tevens de overige rapportages in een online portal oproepen.

Personeel- & Salarisadministratie online

Het is ook mogelijk om het gehele proces online te verwerken. Medewerkers kunnen online en via een app adreswijzigingen, declaraties en verlof indienen. Leidinggevende, HR afdeling en/of directie keuren de mutaties goed voordat deze daadwerkelijk worden opgenomen in het salarissysteem en door ons verder verwerkt worden en getoetst op wet- en regelgeving. De Work-Flows kunnen naar eigen wens ingericht worden. 

Voor de werkgever is het mogelijk om op elk gewenst moment diverse rapportages te genereren, proefloonstroken te draaien en personeelsdossiers op te roepen. Medewerkers kunnen online of via een app de loonstroken, jaarloonopgaven en overige personeelstukken oproepen.

Betaalservice

Wij kunnen uw loonheffing en netto lonen maandelijks voor u overmaken. Als u hier gebruik van wilt maken incasseren wij het totaalbedrag inclusief de kosten voor de dienstverlening, zodat u geen omkijken heeft naar de salarisadministratie.

Uw salarisadministratie volledig uitbesteden? Vraag een offerte aan. 

 

 

 

 

 

 

Wat klanten zeggen over Salarisadministratie

Arjan van Beem / Business Partner at Scrybs Translation & Wingmate Online Marketing

TPS heeft bij GroenRijk Zwanenburg & Van Beem super goed werk afgeleverd. Erg blij mee, dank TPS :)

Jack Aerts / Koninklijke BAM

TPS is een hardwerkende partij die succesvolle stappen heeft weten te maken met hun team in het veranderproces naar het anders werken in een Shared Service Centre. Veel detailkennis rondom loonverwerking. Openstaand voor andere aanpak. Prettige partij om mee samen te werken.

Chris Lagendijk / Gemeente Rotterdam

De TPS consultant is diverse malen door Roteb (gemeente Rotterdam) ingehuurd en heeft ondersteuning en advies gegeven op 3 onderdelen:
1. digitaliseren variabele beloning
2. ondersteuning personeels en salarisadministratie
3. aanvragen afdrachtvermindering
De kwaliteit en het resultaat van de uitgevoerde opdrachten was van een degelijk en hoog nivo