19

Jaar

Burgemeester Pabstlaan 10 E2
2131 XE Hoofddorp

  • 24/7 online inzicht
  • Dienstverlening op maat
  • Open en eerlijk
  • Flexibel
  • Betrouwbaar

TPS Salarisadministratie

Wat wij belangrijk vinden.

Kwaliteit.

Bij TPS Salarisadministratie stellen wij hoge eisen aan het niveau van onze dienstverlening. Dat resulteert in altijd kloppende loonstroken, foutloze aangiftes en nauwkeurige, overzichtelijke output documenten. Dagelijks zit ons team klaar om te helpen bij alle vragen omtrent uw salarisverwerking én meer. Ontzorgen, dat is onze missie.

Open communicatie.

Bij TPS Salarisadministratie komt u nooit voor verrassingen te staan. Wij geloven in open communicatie en een persoonlijke aanpak daarbij zijn we altijd volledig op de hoogte van uw situatie. Ook zijn we altijd direct bereikbaar, zo bieden wij service die volledig is afgestemd op uw wensen. 

Innovatie.

Om de veranderende belangen van u en uw organisatie zo goed mogelijk te behartigen, blijven wij altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Dit doen wij op het gebied van wet- en regelgeving, maar ook op het gebied van automatisering van het verloningsproces. Op die manier streven wij altijd naar een tarief waarmee u per saldo bespaart op uw loonkosten maar bovenal volledig geïnformeerd én ontzorgt bent.

Meer weten?

 

Neem contact op

* Velden met een * zijn verplicht