1 jaar Tilstra Services - Roelof Hummel

Onderweg naar het kantoor van mijn opdrachtgever realiseerde ik me dat er alweer een jaar verstreken was sinds ik via Tilstra Services ben begonnen.

Dit is best een van de enerverendste jaren uit mijn loopbaan geweest kan ik met zekerheid stellen. Ik heb een overgang gemaakt van de hectische omgeving in een Retail omgeving naar een Farmaceutisch bedrijf. Een grotere tegenstelling tref je bijna niet aan.

In dit jaar zijn een fors aantal zaken langsgekomen:

Het kennismaken met nieuwe collega’s, het opbouwen van een samenwerkingsnetwerk, wisselingen in mijn team, verbeteren van de interne processen, digitaliseren, een organisatie verhuizing van Arnhem naar Amsterdam met veel impact voor alle medewerkers, procesoverdracht en kennisoverdracht naar ons shared service center in Praag en de daarbij nog de grote impact van het Coronavirus. Het thuiswerken was ineens het nieuwe normaal, ook zo’n term die we nog niet eerder hebben gebruikt in ons land.

Dit alles heeft natuurlijk ook impact op mij als persoon en als gedetacheerde. De grenzen tussen werk en privé vervagen, werk is ineens een onderdeel in je woonomgeving. Sociaal contact is ineens een Microsoft Teams call, ontspanning met collega’s is de digitale vrijmibo en ga zo maar door.

Wat me van het afgelopen jaar ook bijblijft is de ontwikkeling van Tilstra Services, nadrukkelijk aan het werk om de organisatie af te stemmen op de toekomst en met groot enthousiasme een enorm teamgevoel te creëren.

Wat zowel bij Tilstra Services als bij mijn opdrachtgever een kernpunt is, is ontwikkeling. Je kunt groeien, ontwikkelen en hebt daarvoor de mogelijkheden. Dit is buitengewoon inspirerend en maakt dat ik elke dag met heel veel plezier met mijn klus aan de gang ga.

Daarbij realiseer ik me ook dat het van belang is om ook even los te laten en de batterij, die onwillekeurig toch heel wat voor de kiezen heeft gehad, weer op te laden. Te genieten met iedereen die je nabij staat en de momenten met een gouden randje in te lijsten.

Op naar een volgend jaar, afronden van deze mooie opdracht en het weer onderzoeken van nieuwe mogelijkheden!