Een Kijkje in het Succes van Abel: Talent boven ervaring bij Tilstra Services

Bij Tilstra Services staat talent bovenaan als het gaat om werving. Abel, een recruiter zonder ervaring bij zijn aantreden op 1 januari 2023, bewijst dit. Zijn succes toont aan hoe talent cruciaal is. We stelden hem vragen om zijn succes en bijdrage beter te begrijpen.

Hoe ben je in contact gekomen met Tilstra Services?

Ik ben via een Instagram-post in contact gekomen met Tilstra Services. Ik was niet actief op zoek naar een baan, maar de advertentie trok toch mijn aandacht.

Waarom was je enthousiast over de rol van Recruiter bij Tilstra Services?

Het was voor mij een nieuwe uitdaging, wat ook weer enorm spannend was. Ik kom uit de automotive en horeca industrie en vond het verfrissend om na 16 jaar iets nieuws te proberen.

Hoeveel ervaring had je als Recruiter?

Ik had geen ervaring in recruitment, payroll of HR. Door veel te luisteren en te sparren met de juiste personen begon het langzaam maar zeker voor mij te lopen.

Waarom ben je zo succesvol als Recruiter?

Mijn succes komt voort uit het nakomen van afspraken en net iets meer doen dan ik beloof. Door mijn ondernemersachtergrond weet ik wat klanten drijft en wat voor hen belangrijk is.

Hoe kijk je terug op jouw ontwikkeling bij Tilstra Services?

Ik heb in een korte tijd veel van Chester geleerd. Ik ben redelijk snel de diepte ingegaan en dat blijkt voor mij goed te werken.

Waar ben je het meest trots op?

Ik ben trots dat ik deel mag uitmaken van zo'n team vol met bedreven vakspecialisten. Daarnaast ben ik trots dat ik in zo'n korte tijd zoveel heb kunnen leren en kijk ik met plezier uit naar mijn verdere ontwikkeling.

Het verhaal van Abel bij Tilstra Services illustreert hoe een nieuwe uitdaging en toewijding kunnen leiden tot succes, zelfs zonder voorafgaande ervaring in het vakgebied. Zijn vastberadenheid om te leren en zijn ondernemersinzicht hebben hem geholpen om uit te blinken als recruiter, en zijn positieve instelling belooft een voortdurende groei en ontwikkeling in de toekomst. Bij Tilstra Services worden talent en toewijding beloond, en Abel is daar het levende bewijs van.