Introductie: Tilstra Services

Van eenmanszaak naar > 10 medewerkers -> Tilstra Services

Na 11 jaar lang in diverse rollen rondom de salarisadministratie actief te zijn geweest, bij bedrijven als TMF Group en Action maar ook grote gemeentes als Rotterdam en Amsterdam, besloot ik mijn eigen bedrijf op te zetten. Ik noemde dit Tilstra Payroll Services BV, waar vanuit ik sinds 2008 de salarisverwerking uitvoer voor verschillende bedrijven.

De afgelopen 13 jaar is er veel veranderd, onze dienstverlening is uitgebreid, ik heb een mooi team om me heen verzameld en ons gezamenlijke kennisgebied is enorm. Naast Salarisadministratie bieden we nu ook Functioneel beheer en onderhoud, HR advies en administratie en Recruitment. Ook ondersteunen wij collega administratiekantoren bij het optimaliseren van interne processen, controles, bezettingsproblemen (ziekte/vakantie) en implementaties van nieuwe klanten.  

Alleen al op het gebied van salarisverwerking zijn wij gegroeid van het verwerken van 60 loonstroken naar inmiddels 1200 loonstroken, een fantastisch resultaat!

De stap van zelfstandig ondernemer naar werkgever van meer dan 10 medewerkers bracht natuurlijk ook uitdagingen met zich mee. Zo hebben we gezocht naar een passende naam voor ons bedrijf, en zijn we al meerdere keren gewisseld, nu zijn we er écht uit: Tilstra Services.

Een herkenbare, overkoepelende naam voor een organisatie die door mij met trots is opgebouwd en waarbij de focus op Service ligt. De komende periode zullen wij de naamswijziging geleidelijk doorvoeren op onze website, in onze e-mailadressen en zal ons nieuwe logo zichtbaar worden.  

De komende periode zullen wij ons bezig houden met het in kaart brengen van onze dienstverlening, uitgangspunt daarbij is natuurlijk dat de klant centraal staat. Ons motto? Écht ontzorgen.

Wil je op de hoogte blijven van onze ontwikkelingen? Je kunt ons volgen via FacebookInstagram en LinkedIn.   

Bedankt voor het vertrouwen in onze samenwerking,

Tot snel,

Chester Tilstra

Managing Director

Tilstra Services BV