Kansrijk beroep als Salarisadministrateur

Sinds de uitbraak van het coronavirus in maart 2020 is de arbeidsmarkt drastisch veranderd. Hierdoor zullen er mensen gaan zoeken naar ander werk, zo nodig buiten hun vakgebied. Dit biedt nieuwe kansen. Ondanks de coronacrisis zien werknemers en werkgevers de toekomst van de arbeidsmarkt nog behoorlijkrooskleurig in.

Veranderingop de arbeidsmarkt brengt ook voordelen met zich mee:                          

- Dynamischewerkervaring                          

- Je blijft uitgedaagd                                    

- Groot netwerk                                            

- Zoektocht naar werkgeluk

Minst kansrijke administratieve beroepen

Het coronavirus heeft de arbeidsmarkt bijna van de ene op de andere dag veranderd. De wereldwijde uitbraak heeft ernstige gevolgen gehad voor de economie en de werkzekerheid. Daarnaast speelt digitalisering een grote rol bij het verdwijnen van banen. Slimme software en computersystemen vervangen taken, burgers en klanten zijn voorzien van selfservice via elektronische agenda’s en apps. Een voorbeeld hiervan is dat men zelf hun belastingaangifte kan doen. Hierdoor is het aanbod van werkzoekenden groter dan de vraag.

De minst kansrijke beroepen op administratief gebied zijn:

-Administratief medewerker (archief/documentatie, data-entry)

-Ondersteunende secretariële medewerkers

-Secretaresses

-Postkamermedewerkers en bodes

-Personeelsplanners

Word Salarisadministrateur!

Het UWV laat ook zien welke beroepen goede baankansen bieden. Dit geeft werkzoekenden de mogelijkheid tot omscholing en richting aan mensen die op zoek zijn. Het gaat hierbij vooral om beroepen als financieel administrateurs en salarisadministrateurs. Dit wordt ook wel een overstapberoep genoemd voor de financieel-administratieve medewerker, de medewerker personeelsadministratie en de HRM-adviseur.

Bij Tilstra Services is geen dag hetzelfde. Met een groot aantal professionals zowel jong als oud werken wij iedere dag aan de behoefte van de klant. Wij geloven in een persoonlijke aanpak en dienstverlening op niveau. Dit houdt in dat onze service volledig is afgestemd op jouw wensen. Wij streven naar kwaliteit, open communicatie en investeren in innovatie voor de toekomst.

Daarom kies je voor Tilstra Services!

Werkzaamheden Salarisadministrateur:

- Kennis van sociale en fiscale wetgeving, signaleren en doorvoeren van wijzigingen vanuit wetgeving/CAO.

- Hbo werk- en denkniveau, Praktijkdiploma Loonadministratie en kunnen werken met hrm-software pakketten.

- Je verzamelt, verwerkt, controleert en archiveert gegevens voor het uitbetalen van de salarissen.

Krijg je energie bij het verlenen van service en raak je enthousiast over de werkzaamheden als salarisadministrateur. Dan ben je bij Tilstra Services aan het juiste adres.

Wil je meer weten over een baan als Salarisadministrateur? Bekijk dan onze vacature hier.