NIEUW: Rapportages en dashboard jaarafsluiting

Weinig of veel personeel, het afsluiten van het kalenderjaar veroorzaakt altijd veel vraagstukken rondom de salarisadministratie.

Accountants, de Belastingdienst,verzekeringsmaatschappijen en financieel controleurs zijn allemaal partijen die afhankelijk zijn van deze cijfers aan het einde van het jaar.

Ontvang jouw cijfers van kalenderjaar 2022 overzichtelijk en bespaar veel tijd en lasten.

Eén van onze speerpunten is om de administratieve lasten zo makkelijk mogelijk te maken voor ondernemers. Vanuit dat oogpunt hebben wij een rapportage dashboard ontwikkeld waarmee je in één keer alle benodigde gegevens beschikbaar hebt. Of het nu gaat over jaarrekeningen, openstaande verlofstanden (in uren én in geld) of inzicht in alle lopende contracten, alles is direct binnen handbereik en 24/7 inzichtelijk.

De complete set met rapportages en het dashboard bieden wij het eerstejaar kosteloos aan voor onze klanten!

Alle rapportages bevatten de mogelijkheid tot filteren ook is het mogelijk om vanuit een rapportage door te klikken naar onderliggende gegevens. Aangezien Nmbrs de bron is voor deze rapportages zijn alle getoonde gegevens altijd up-to-date. Het is mogelijk om deze rapportages na elke salarisverwerking te ontvangen, ook kunnen de rapportages nog naar wens worden aangepast. Het dashboard zorgt voor meer inzicht in de salarisadministratie en minder administratieve rompslomp.

Neem je bij ons niet de dienst salarisadministratie af en maak je wel gebruik van Nmbrs? Ook dan is het mogelijk gebruik te maken van dit rapportage dashboard!

Wil je hier meer over weten? Neem dan zeker even contact met ons op!