Tijd voor reflectie én ontspanning

Zoals waarschijnlijk velen van jullie, waren ook wij erg blij met de laatste versoepelingen en de mogelijkheid om weer met collega’s naar kantoor te kunnen gaan. Aangezien ook de vakantie voor de deur staat hebben we meteen een teammeeting georganiseerd. Thuiswerken is inmiddels niet meer weg te denken maar de beste ideeën komen toch als je met het hele team bij elkaar bent.

Zoals waarschijnlijk velen van jullie, waren ook wij erg blij met de laatste versoepelingen en de mogelijkheid om weer met collega’s naar kantoor te kunnen gaan. Aangezien ook de vakantie voor de deur staat hebben we meteen een teammeeting georganiseerd. Thuiswerken is inmiddels niet meer weg te denken, de beste ideeën komen toch als je met het hele team bij elkaar bent.

We hebben de tijd genomen om onze missie en visie te bespreken. Waar staan we nu en hoe verhoudt zich dat tot de verwachting die we vorig jaar hebben uitgesproken?  Zien we allemaal dezelfde kansen? Écht fijn om weer eens met z’n allen te kunnen sparren en mooie plannen te maken voor de toekomst, want plannen hebben we!

Tilstra Services groeit en daarbij zal ook het team mee moeten groeien. We hopen dan ook na de vakantie met nieuwe collega’s aan de slag te kunnen zodat we weer verder kunnen bouwen. Mocht je nog op zoek zijn naar een leuke baan als Salaris- en/of HR Administrateur kijk dan vooral eens bij onze vacatures op de website!

Nu heb ik eerst vakantie, toch nog even anders dan “normaal”, maar heel fijn om de batterij weer op te laden en ons klaar te maken voor de2e helft van 2021. Uiteraard staan we ook in de vakantie klaar voor onze klanten! Al hoop ik dat jullie ook gaan genieten van alles wat weer kan en mag. Nu even tijd voor het gezin en de kantoorhond Bella. Vanaf augustus gaan we weer met volle kracht vooruit!

 

Chester Tilstra - Managing Director